ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΦΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ!

ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑ ΚΑΙ ΠΕΛΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΑ ΘΕΡΜΗΣ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ

Τα πέλματα, που μπορούμε να σας κατασκευάσουμε, έχουν σκοπό να προσφέρουν ανακούφιση και μια ολοκληρωμένη λύση στα εξής: Προφέρουν ανακούφιση και καταπολεμούν τους πόνους στις πατούσες και τα κάτω άκρα, που μπορεί να οφείλονται σε κακή στάση του ποδιού, σε ανατομικά προβλήματα ή χρόνιες παθήσεις, όπως σακχαρώδης διαβήτης, ρευματοειδής αρθρίτιδα κ.ά. Επίσης,  σταθεροποιούν τον αστράγαλο και βελτιώνουν την ισορροπία, προστατεύοντας, έτσι, από διάφορους τραυματισμούς. Τέλος,  προλαβαίνουν τη μακροπρόθεσμη φθορά που προκαλείται με τα χρόνια σε ολόκληρο το μυοσκελετικό σύστημα. Κάθε πόδι είναι μοναδικό και επομένως έχει διαφορετικές ανάγκες υποστήριξης, ώστε να στεκόμαστε και να βαδίζουμε με άνεση. Τα παπούτσια μας, όμως, δεν παίρνουν υπόψη τους αυτή τη μοναδικότητα.

Τα πέλματα είναι χρήσιμα και σε πολλές άλλες περιπτώσεις, όπου δεν υπάρχει ιατρικό πρόβλημα, ούτε συγκεκριμένα συμπτώματα. Για παράδειγμα, οι αθλητές τα χρησιμοποιούν για να πετυχαίνουν καλύτερες επιδόσεις και για να στηρίζουν τα πόδια τους πιο αποτελεσματικά. Τα υπέρβαρα άτομα ή άτομα που υποφέρουν από ορθοστασία τα χρησιμοποιούν για να ανακουφίζουν τα πόδια τους από τις υπερβολικές πιέσεις που ασκούνται πάνω τους. Τέλος, τα πέλματα είναι χρήσιμα στο διάστημα της ανάπτυξης, για να βοηθήσουν το πόδι να αναπτυχθεί σωστά, προλαβαίνοντας πιθανά μελλοντικά προβλήματα.

Αρχικά, χρησιμοποιούμε ψηφιακή τεχνολογία, για να αναλυθούν οι πιέσεις που ασκούνται στα πόδια όταν στεκόμαστε -Στατικό Πελματογράφημα-  και ο τρόπος που κινούνται και συνεργάζονται τα πόδια όταν περπατάμε, Δυναμικό Πελματογράφημα.

Στη συνέχεια, παίρνουμε ένα ψηφιακό γράφημα, που φανερώνει την πλήρη κατανομή πιέσεων και δυνάμεων που δέχεται η κάτω επιφάνεια των ποδιών. Αυτό στέλνεται στο αυτοματοποιημένο κοπτικό μηχάνημα, που θα κατασκευάσει τα μοναδικά πέλματα, που είναι κατάλληλα για τα πόδια κάθε ανθρώπου.
Έτσι, τα πέλματα κρατάνε τα πόδια στην ιδανική θέση και απαλλάσσουν από κάθε πόνο των ποδιών. Το πελματογράφημα μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των παρακάτω παθήσεων:

Πελματικοί ακροχορδώνες (Ιογενή κονδυλώματα πέλματος)
Εμφανίζονται στις πατούσες και μοιάζουν με κάλους.

Σφυροδακτυλία
Είναι η παραμόρφωση των δακτύλων του ποδιού, στην οποία η μεσαία άρθρωση του δακτύλου αποκτά μόνιμη πλάγια κλίση.

Κάλοι
Νεύρωμα Νόρτον
Προκαλείται από πίεση στο νεύρο και προκαλεί πόνο ανάμεσα στο τρίτο και τέταρτο δάκτυλο του ποδιού.

Πελματιαία απονευρωσίτιδα
Πόνος κάτω από την πτέρνα, στην όρθια στάση και στο περπάτημα.

Βλαισός μέγας δάκτυλος (το κότσι)
Εξόγκωμα στην άρθρωση του μεγάλου δακτύλου του ποδιού.

      

© Copyright 2012 Ορθοπαιδικά Είδη, ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΑ ΘΕΡΜΗΣ •  Ελευθεριου Βενιζελου 4 Α,   ΤΚ 570 01, Θέρμη - Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 464232, Κιν.: 6946 068838 Κατασκευή Ιστοσελίδων: σχεδιαση ιστοσελιδων χρυσος οδηγος